Rådgivning om din odlingsyta och plan- 60 Minuters

Vi går igenom dina förutsättningar, mål & behov med din odling. Du bokar via bokningssystem, fyller i förväg i en kort enkät varpå vi ses digitalt.

Under en timmes 1to1 konsultation djupdyker vi i dina behov och förutsättningar just där du står gällande ytor, jord, erfarenhet, mål mm. Du har på förväg fyllt i några korta förberedande frågor i en enkät för att få så mycket ut av rådgivningen som möjligt.  Det här är det perfekta sättet att kickstarta din odlingsdröm eller ditt omtag i trädgården för att få de resultat du vill ha. Rådgivningen passar oavsett storleken på din odlingsyta eller din tidigare kunskapsnivå. Vi börjar där du står helt enkelt!

Du bokar enkelt en tid som passar dig i bokningssystemet (tillgång ges direkt vid bokning) och vi ses över zoom eller i ett format som du känner dig bekväm med. 

Anette

Kolonist

Under våren bokade jag in ”Rådgivning om din odlingsyta och plan” med Maria. Så nöjd att jag gjorde det! En personlig och lärorik timma med tips för min specifika plats där vi kunde titta på mina olika ytor och sätta planen framåt.

Linda

Radhusträdgård

I mitt rådgivningssamtal hjälpte Maria mig att planera min odling på bästa sätt utifrån den yta jag har tillgänglig. Jag fick bra stöd och hjälp med det jag behövde för att komma igång med min odling. Maria gav också tips på hur jag kunde utöka med mer grödor och hur jag kan maximera skörden. Tack vara detta samtal har jag känt mig trygg i min odling och vågat så mer grönsaker och fler blommor än jag först trodde jag skulle klara av.

Angelica

Villaträdgård

Jag fick presentkort på en timmes rådgivning med Maria och jag kan så varmt rekommendera hennes tjänster. Så mycket ideer, kunskap och inspiration under en trevlig timme. Nu skissar jag på odlingen medan jag väntar på att snön ska ge sig så att jag kan sätta igång.

Ge bort en hållbar present för ett lite grönare liv

Vill du ge bort rådgivning i present så kan du enkelt köpa ett presentkort. Efter köpet kommer du få ett digitalt presentkort via mejl som du kan skriva ut, spara ned eller skicka vidare digitalt. 
Mottagaren av presentkortet har sen 6 månader på sig att aktivera det.
PS. Vill du önska dig ett presentkort så dela länken hit så är chanserna goda att önskan uppfylls :)

  • 60 Minuters rådgivning
  • 1199 SEK

    Vi ses över zoom (eller annan lösning) och går igenom dina förutsättningar, mål och behov.

    Boka rådgivning nu

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost! Hoppas vi ses!