Odlingsdagboken Odla Hållbart- odlingskunskap, tips och guider

Odlingsdagbok med kunskap och tips via mejl varje vecka + månadens guide

Odlingsdagboken har jag skapat för dig som tycker om inspirationen jag delar i mejl och sociala kanaler. Jag har klurat länge på vad jag kan erbjuda dig som inte har behov av min stora medlemstjänst Odla Hållbart eller mina kurser men som gillar mina tips och inte minst de populära pdf-guiderna som kallsåddsguiderna och såkalendern.

 I Odlingsdagboken kommer jag koppla mina odlingsaktiviteter med hjälpsamma tips till dig i ännu större utsträckning än tidigare och jag kommer också dela en av mina fina guider eller annat material från Odla Hållbart varje månad. Odlingsdagboken blir ett sätt för dig att få hjälpsamma tips samtidigt som du stöttar mig i min verksamhet att sprida odlingskunskap och glädje till flera.

Med en liten kostnad på 25 kronor per månad hoppas jag att du ska känna att du får ett stort värde tillbaka samtidigt som du stöttar mitt arbete. Du kan även välja alternativet 275 kr/år för en månad gratis.

Du kommer få en uppgraderad version inspobrevet (om du prenumererat på det tidigare) med det extra innehållet från Odlingsdagboken. Guiden för månaden går ut i alla månadens veckomejl så det spelar ingen roll vilken tid i månaden du väljer att starta. Stort tack på förhand för ditt stöd!

Prenumerationen avslutas lätt med ett knapptryck om du känner att den inte ger värde längre och du har då tillgång till tjänsten den betalda perioden ut oavsett när den avslutas.

PS. du som står på väntelistan eller önskar hoppa på Odla Hållbart framöver får allt material från Odlingsdagboken i medlemstjänsten. Det går självklart att testa Odlingsdagboken först och avprenumerera om du vill gå med i medlemstjänsten.

 • Årsprenumeration Odlingsdagboken
 • 275 SEK

  275 SEK /år Köp nu
 • En månad gratis per år
 • Prenumerationen sägs enkelt upp med en knapptryckning
 • Vid avprenumeration ges tillgång till tjänsten betalperioden ut
 •  
 • Mest Populära
  Månadsprenumeration Odlingsdagboken
 • 25 SEK

  25 SEK /månad Köp nu
 • Prenumerationen sägs enkelt upp med en knapptryckning
 • Vid avprenumeration ges tillgång till tjänsten betalperioden ut
 •  

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost! Hoppas vi ses!