Odla Hållbart- Medlemstjänst

Medlemskap med utbildningsmaterial, community och support

Hur skulle det kännas för dig att få tillgång till precis den kunskap du behöver vid den tid du behöver den och att kunna ställa frågor efter hand de dyker upp?

Medlemstjänsten hjälper dig att våga mer och nå dina odlingsmål!

Är du sugen på att börja odla eller utveckla din odling så finns min medlemstjänst för dig!

Vill du känna... 

 • Glädjen i att odla och skörda din egen mat?
 • Mer meningsfullhet och få en mer hållbar livsstil?
 • Utan att behöva sålla i djungeln av info på nätet och i böcker.
Eller längtar du efter att...

 • Samlas kring odlingen i familjen med barnen?
 • Ha en lugn aktivitet för återhämtning och avstressning?
 • Men önskar en trygg hand att hålla längs vägen. Nån som ger kunskap i rätt tid och stöttar med rådgivning och pepp när du behöver det.

Härligt, det är precis det jag ger dig i medlemstjänsten!

Så här säger några av medlemmarna om medlemstjänsten Odla Hållbart!

"Jag får tillgång till kunskap om odling med inriktning på hållbar odling, vilket är precis vad jag behöver eftersom jag vill odla i samklang med naturen. Maria delar generöst med sig av tid och kunskap. Det märks att hon bryr sig om mig som medlem."Annika

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

"Medlemstjänsten hjälper mig som nybörjare att veta vad jag behöver för att odla det jag vill utan att behöva sålla bland all information som finns på internet. Kursen är full med relevant information och vid frågor svarar Maria snabbt och tydligt.
I facebookgruppen delas olika erfarenheter, tips och råd."

Linda 

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

"Bra med kursmaterial där jag kan gå tillbaka och titta, jag har det alltid tillgänglig. Facebookgruppen ger stort utbyte då man kan ställa vilka frågor som helst och utbyta erfarenheter. Livesändningarna är toppen och om man missar den kan man se dem i efterhand. Maria du ger positiv energi till min odling."
Malin I

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

Varför jag tror att du kommer att trivas?

Det är ett himla härligt gäng där alla får synas och höras. Jag ser till dina förutsättningar och ger dig personligt anpassade råd. Lite som din egna odlings-PT!

Webkursen är fylld av fakta och kunskap men det finns ett varmt och personligt tilltal som genomsyrar hela medlemstjänsten och gör att medlemmarna trivs.

Du tar till dig det innehåll som passar dig och i din takt, samtidigt som jag lyfter viktiga moment i rätt tid för dig som inte vill missa nåt. Häng med och berika vårt gäng! 

"Medlemstjänsten inspirerar till att våga lite mer och ger stöttning, pepp och råd från sådd till skörd. Dessutom får man chansen att se hur andra odlar och det blir på ett lite mer personligt plan i ett mindre forum än med flera tusen medlemmar. Jag får snabbt svar eller feedback. Det saknar jag i andra öppna forum. Jag vill nå en ytterligare dimension i min odling och tycker att jag är värd det som en egen treat."
Jenny

Medlem - Odla Hållbarts Medlemstjänst

"Superbra medlemstjänst! Mycket bra och informativt kursmaterial som hjälper mig komma vidare i mitt odlande. Gemenskapen i facebookgruppen är fantastisk! 🤩
Maria är toppen man får alltid snabb och bra feedback när man har frågor eller funderingar! 😍"Theresa

Medlem - Odla Hållbarts Medlemstjänst

Planera, anlägga och utöka odlingen

Du får hjälp att planera din köksträdgård utifrån dina förutsättningar och behov vare sig du ska starta upp några pallkragar eller utöka en befintlig odling. Guider för att planera och välja grödor.

Sådd, plantering och skötsel

Guider och videos visar hur du sår och förodlar inne och ute samt direktsår och planterar på växtplatsen. Vi tacklar vattning, gödning, ogräs och skadedjur på ett hållbart sätt både för dig och miljön. 

Odla din jord

Navet i trädgården är din jord och vi strävar efter självförsörjning här och utgår från våra resurser och förbättrar det vi har. Målet är en levande och bördig jord fullt av mikroliv och näring. 

Maximera din skörd

Vi lär oss odla effektivt på den ytan vi har genom samplantering av olika växter, serieodling och året runt odling. Mycket skörd på liten yta helt enkelt.

Odlingens många syften

Du får lära dig hur du kan samplantera med blommor för att bli sjävförsörjande på snittisar och tips på hur du får återhämtning genom odlingen, involvera barnen och ändå få arbetsro.

 • Helårsprenumeration Medlemstjänsten Odla Hållbart
 • 2388 SEK

   

  12 mån. inkl. 1h personlig rådgivning (värde 1199 :-)

  Prenumerera nu
 • Most popular
  Medlemstjänsten Odla Hållbart
 • 199 SEK

  per month

  Månadskostnad Medlemstjänst

  Prenumerera nu

Du kanske undrar...

Raka motsatsen skulle jag säga. Du får informationen serverad i rätt tid i aptitliga portioner och du slipper leta efter info från många olika källor och fastna i googlandet. Sen kan du använda kursmaterialet som en faktabank att gå tillbaka till när du känner behov av det. Informationen är väl strukturerat under olika sektioner och lektioner så det är lätt att navigera och se vad du har gått igenom och vad som är nytt. Några medlemmar nyttjar bara kursportalen medan andra lägger mest tid i fb-gruppen och en del slukar allt. 

Jo, det tar ju lite tid att odla beroende på omfattningen såklart men det är ju också en del av poängen för många av oss som trivs i odlingen. Har du tur så blir det en hobby som ger både avkoppling, naturlig utetid, värdefulla kunskaper och en himla massa god och näringstät mat utan tillsatser. Det känns otroligt tillfredställande och meningsfullt att se sitt lilla frö spira och växa till en stor grönsak. Total jag kan-känsla!

Nej, det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du är med så länge det ger dig värde.

Jag lovar det är det ingen som har- inte jag heller! Däremot har jag mycket erfarenhet och kunskap samt en experimentlusta som har lärt mig mycket då det inte blivit som jag tänkt alltid. Därför kan jag lotsa dig framåt och förbi många fallgropar samt till förmågan att analysera och dra lärdom av oönskade resultat. Snart är du en person som andra tycker har gröna fingrar :)

Tro mig, efter att ha levererat gratis information och inspiration under många år så är det ovant för mig med att ta betalt, men jag är övertygad om att den här tjänsten kommer att göra så stor skillnad för dig och ge dig stort värde och de resultat du vill ha. Utan bindningstid är det väldigt riskfritt att testa eftersom du kan hoppa av om du inte tycker att den ger tillräckligt värde. Det är ju olika hos alla men här hemma skulle tex ekologisk potatis kosta mer per månad om jag nu inte odlat den själv eller våra streamingtjänster för den delen :) 

Jag odlar i zon 2-4 och har experimenterat mycket med vinterodling för att lära mig vad plantorna tål i olika lägen och i olika utvecklingsstadier för att förlänga säsongen. Med det skiftande klimatet har vi dessutom haft vintrar motsvarande zon 1 då mycket kan övervintra på friland till hårda vintrar där vi haft ner till -20 grader under flera veckor och mycket snö. Detta har bidragit till en stor förståelse för olika växtklimat och hur gränserna kan tänjas. I medlemsportalen har vi nu medlemmar som odlar från zon 1 till 6. Så lärorikt och roligt!

Om du trycker på prenumerera-knappen så får du lämna dina kortuppgifter och betalning sköts sen via en säker betalsite varifrån du får ditt kvitto. Sen får du ett mejl med inloggningsuppgifter och länk så att du kan signa in upp till höger på den här sidan. Du får med en gång tillgång till kursen! Från sa menyn kan du sedan även avsluta din prenumeration den dagen du önskar det. Då kommer du att ha tillgång till innehållet tills din betalda månad tagit slut. När jag ser att du har börjat prenumerera ger jag dig tillgång till facebookgruppen för medlemmar som du hittar via länk i kursportalen. 
"Medlemstjänsten har inspirerat mig att våga ta ut svängarna mer i min odling, att testa nya metoder, planera på ett effektivt sätt med hjälp av kursmaterialet. Massor av inspiration och kunskap från Maria men också från andra härliga medlemmar."Medlem

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

"En bra faktabank som man kan gå tillbaka till och dubbelkolla. Trevligt och givande med livesändningarna där man kan ställa frågor. Lär mig också mycket av andra medlemmar och deras frågor."
Britt

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

"En jättefin och bra medlemstjänst med Maria som är där och stöttar och peppar på bästa sätt, i små och stora frågor. En stor fördel är FB-gruppen och live-sändningarna där man får svar på alla sina frågor!! Stora som små. Man känner helt enkelt att man får den stöttning man behöver!"

Malin J

Medlem -Odla Hållbarts Medlemstjänst

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost!