Odlingskalendern Odla Hållbart + Guider för en hållbar odling året runt

Månadens sådd, skörd & pyssel för en givande odling året runt. Nedladdningsbara pdf'er lätta att skriva ut

Odlingskalendern Odla Hållbart

Nu finns äntligen den 12 sidiga Odlingskalendern från min medlemstjänst Odla Hållbart att köpa  inklusive fem fina guider som hjälper dig att maximera din skörd och odla genom hela året.

Jag hoppas att du ska hitta gott om odlingsinspiration i kalendern oavsett vart i landet du odlar eller vilken storlek på odling du har. Själv odlar jag två helt olika platser i två olika zoner (2 och 4) med helt olika jordmån och förutsättningar. En liten yteffektiv radhusträdgård hemmavid och en stor skogsgränsande frilandsodling vid stugan där jag även har ett växthus.

Jag odlar båda mina platser lite på distans eftersom jag inte är i den ena när jag är i den andra och strävar därför efter en lättskött odling som är hållbar både för mig och naturen jag odlar i vilket präglar kalendern.

Ge bort en hållbar present för ett lite grönare liv

Vill du ge bort kalendern i present så kan du enkelt köpa ett presentkort. Efter köpet kommer du få ett digitalt presentkort via mejl som du kan skriva ut, spara ned eller skicka vidare digitalt.
Mottagaren av presentkortet har sen 6 månader på sig att aktivera det.
PS. Vill du önska dig ett presentkort så dela länken hit så är chanserna goda att önskan uppfylls :)

Paketet innehåller:

 • Odlingskalendern Odla Hållbart
 • Guide- Serieodling för fler skördar på samma yta
 • Guide- Odla för höst- och vinterskörd
 • Guide- Övervintring för en tidig vårskörd
 • Guide- Vintersådd av ätbara grödor
 • Guide- Kallsådd av blommor
 • Din egen Såkalender- en tvåsidig kalender att själv fylla i
 • Odlingskalendern Odla Hållbart + Guider
 • 299 SEK

  KÖP NU

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost! Hoppas vi ses!