Blomsterworkshop- Plocka blomster, bind bukett och arrangera i vas

Plocka och bind härliga blomster i ljuvlig miljö. Lär dig att binda kreativa buketter med spiralteknik eller arrangera dina blommor direkt i vas.

Workshop- Innehåll

Kom och plocka och bind härliga blomster tillsammans med mig i en ljuvlig rogivande miljö.  Om du vill lära dig att binda buketter med spiralteknik eller arrangera dina blommor direkt i vas så är du välkommen på workshop hos mig i min distansodling vid vår sommarstuga  

Vi plockar vackra blomster och grönt från odling och äng, pratar plockteknik och blomsterodling för snitt tillsammans, njuter en matig fika och binder en vacker bukett att ta med hem.  Låt din kreativitet flöda så ger jag handledning om teknik och komposition samt mina bästa tips för ett långt vasliv för din bukett. Blommor, material och fika ingår. Ta gärna med egen vas.

När: Lördagen den 3/9 mellan 9-11.30
Var: Min distansodling ca 15 minuter från Alingsås/ 1 timme norr om Göteborg  (vägbeskrivning ges efter anmälan, begränsad tillgänglighet kollektivt)

Pris: 795:- (inkl. moms) bokning sker i samband med köp


Platsbegränsat för lite grupp så skynda att boka! 
Går köpet ej igenom så är det fullbokat men kontakta Maria via knappen ovan och skriv upp dig på en reservplats så får du ett erbjudande om nån blir sjuk.
Avboka så tidigt som möjligt vid sjukdom så att någon annan har möjlighet att delta.  Vi ses självklart friska! 
Återbetalning sker vid sjukdom.

 "Det var en fantastiskt dag! Intressant, lärorikt och jättegod mat!
Och en sådan härlig plats att tillbringa en lördag på!

Malin
Deltagare vid tidigare workshop

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost! Hoppas vi ses!