Blomsterworkshop- Bukettbindning med spiralteknik

Plocka och bind härliga blomster i ljuvlig miljö. Lär dig att komponera och binda kreativa buketter med spiralteknik.

Workshop- Innehåll

Kom och plocka och bind härliga blomster tillsammans med mig i en ljuvlig rogivande miljö.  För dig som vill lära dig att binda buketter med spiralteknik-  välkommen på workshop hos mig i min distansodling vid vår sommarstuga!  

Vi plockar vackra blomster och grönt, pratar plockteknik och blomsterodling för snitt tillsammans, njuter fika och binder en vacker bukett att ta med hem.  Låt din kreativitet flöda så ger jag handledning om teknik och komposition samt mina bästa tips för ett långt vasliv för din bukett. Blommor, material och fika ingår.

När: Söndagen den 3/9 mellan 10-12.30
Var: Ca 15 minuter med bil nordost om Alingsås/ 1 timme norr om Göteborg  (vägbeskrivning ges efter anmälan, begränsad tillgänglighet kollektivt)

Pris: 795:- (inkl. moms) bokning sker i samband med köp


Platsbegränsat för en liten grupp som vid regn får rum i växthuset.
Går köpet ej igenom så är det fullbokat men kontakta Maria via knappen ovan och skriv upp dig på en reservplats. 
Vid sjukdom kan du överlåta platsen till någon annan alternativt få pengarna tillgodo att använda vid annat tillfälle eller på digitala produkter/kurser.
Förbehåll för att kursen kan ställas in vid för få anmälningar, vilket isf meddelas senast tre dagar innan.

 "Det var en fantastiskt dag! Intressant, lärorikt och jättegod mat!
Och en sådan härlig plats att tillbringa en förmiddag på!

Malin
Deltagare vid tidigare workshop

Maria Mehlin

Hej, jag heter Maria och är odlingsinspiratör, hållbarhetsspecialist och inte minst trebarnsmamma.

Odla gör jag så mycket jag får rum med i radhusträdgården i Kungsladugård, Göteborg och i den större köksträdgården vid vår stuga utanför Alingsås. Jag föreläser och skapar webbkurser inom odling och hållbar livsstil samt driver en medlemsportal för dig som vill ha odlingskunskap, gemenskap med andra odlare, handledning och stöttning i ett. Mina styrkor är att jag kan inspirera och engagera till stordåd samtidigt som jag kommunicerar på ett avskalat sätt utan att krångla till det. Jag ger dig och din odling en riktig energiboost! Hoppas vi ses!